Alla nyheter

Vi välkomnar Framtiden som ny partner!

Vi är på HoloHouse är glada att presentera Framtiden (Förvaltnings AB Framtiden) och bolagen som ingår i fastighetskoncernen som ny partner! Bolagens gemensamma kraftsamlingar inom området är inspirerande och vi ser fram emot vad vi och våra studenter kan bidra med och åstadkomma tillsammans.

Läs mer
HoloHouse | SIRR Multi-helix EU-projekt

Multi-helix i nytt spännande EU-projekt!

HoloHouse deltar i projektet Sustainability, Innovation and Resilience in Rural areas (SIRR) som pågår fram till 2027. Projektet stöds av Interreg North Sea Region, och utgår från en komplex samverkansmetod.

Läs mer
Holohouse

PRESSMEDDELANDE

I samband med att den ideella organisationen Miljöbron firar 25 år offentliggörs en ny riktning, satsning och ett namnbyte. ”Fler måste med på resan för att vi ska kunna nå våra hållbarhetsmål, inte bara experterna”, säger Miriam Márkus-Johansson, VD på HoloHouse.

Läs mer
HoloHouse - Hållbarhetsbyrå

Stora projekt i uppstartsfas med Göteborgs Universitet

Göteborgs universitet har drygt 6000 anställda och ca 56 000 studenter vid sin skola. GU har anslutit sig till Klimatramverket – ett ramverk för att sänka koldioxidutsläppen vid många av Sveriges lärosäten. Skolan har antagit målet om att sänka CO2 utsläppen med 50% till 2030.

Läs mer