HoloHouse (tidigare Miljöbron) är en ideell, allmännyttig förening. Det betyder att alla intäkter och överskott bidrar direkt till vårt syfte: en hållbar utveckling. Bra va?

Projektet Miljöbron startades av bl.a. Svenskt Näringsliv och Göteborgs universitet år 1997. Några år senare blev projektet permanent i och med att föreningen Miljöbron bildades. Då som nu står hållbar utveckling i fokus för vårt tredubbla syfte: att utveckla företag, utveckla studenter och minska gapet mellan akademi och näringsliv.

Holohouse

Årsmöten

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ. Alla medlemsorganisationer och alla studenter som engagerat sig i Miljöbron under året är välkomna att delta på årsmötet. Läs protokollen från tidigare årsmöten här:.

Holohouse

Årsberättelser

I årsberättelsen sammanfattar föreningen året som gått. Vi lyfter intressanta händelser under året och redovisar statistik över vår påverkan. Läs våra tidigare årsberättelser här:

Press och media

Vi finns alltid tillgängliga för intervjuer och samtal om vår verksamhet och hållbar utveckling! Vill du använda vår logotyp så finns den att ladda ner i olika versioner nedan.

Holohouse

Miriam Márkus-Johansson

VD

miriam(at)holohouse.se  

+46 (0)31 300 03 93

Holohouse

David Sjöqvist

Communications Manager

david(at)holohouse.se  

+46 (0)31 300 03 96