Så når ni rätt kompetens med våra nya rekryteringstjänster!

HoloHouse erbjuder rekryteringstjänster som är anpassade för att stötta företag i att hitta rätt kompetens och anställa de mest lämpade kandidaterna. I denna artikel går vi in på vad rekrytering är för HoloHouse och hur dessa nya tjänster fungerar. Vi får även möta anställda på HoloHouse, tidigare kunder och kandidater.  

HoloHouse släpper nya koncept och uppdaterade rekryteringstjänster till branschen. Jag som skribent i denna artikel men även praktikant på HoloHouse tog tillfälle i akt att intervjua Helena Callstam, rekryteringsansvarig, för att få hennes perspektiv. Innan vi går vidare till intervjudelen så vill jag presentera mig själv.

Jag heter Assita Samake, praktiserar inom design och kommunikation. Jag tycker om att läsa, umgås med vänner och upptäcka nya maträtter på min fritid!

HoloHouse är en hållbarhetsbyrå som bland annat erbjuder högkvalitativa rekryteringstjänster för att ni ska hitta rätt kompetens. Vi är specialiserade på att skapa lösningar som ger engagerande upplevelser. Vår strävan efter att vara hållbara innebär att vi arbetar med att påverka vår omgivning och samtidigt presentera vårt breda nätverk av hållbarhetsprofiler inom flera branscher. Letar man efter en partner som kan hjälpa ens verksamhet att rekrytera talanger och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid, så är HoloHouse er perfekta match. Vår rekryteringsprocess baseras på fyra viktiga dimensioner – kompetens, personlighet, värderingar och hållbarhet. Genom att matcha talanger med rätt företag utifrån dessa dimensioner skapar vi en långsiktig relation mellan företaget och talangen, vilket leder till en ökad trivsel, produktivitet och framgång under anställningen.

HoloHouse | Nyheter Så når ni rätt kompetens med våra nya rekryteringstjänster Assita Samake och Helena Callstam
holohouse logo vector

Möt HoloHouse:s rekryterare Helena Callstam! Helena har mer än 10 års erfarenhet inom hållbarhet och rekrytering, med en bakgrund inom miljövetenskap, företagsekonomi samt arbetsrätt. På fritiden gillar Helena att spela padel, åka skidor och båtlivet. Häng med på en tur? 😀 

Intervju med Helena!

Varför rekrytering med HoloHouse?  

  • Vi på HoloHouse har en personlig touch i våra erbjudanden och ser alltid till att kunder får en personlig, individuell process. Detta för att få en så bra upplevelse som möjligt men också för att bygga relationer till framtida projekt och samarbeten som kan komma. HoloHouse har sin primära kompetens inom hållbarhet vilket gör att det alltid blir i fokus.
  • Genom vår studentverksamhet så har vi många kandidater som har byggt sina erfarenheter och kompetenser genom HoloHouse:s verksamhet. Det gör att vi med självförtroende kan säga att vi har nära kontakt till våra kandidater, vilket gör att vi kan verifiera av flera av deras kompetenser. Det är väldigt givande att etablera bra kontakt från start vilket resulterar i långa goda relationer. 

”Att rekrytera är som att bygga ett hus. Du måste hitta de rätta materialen, de rätta arbetarna och bygga något som är hållbart och beständigt”

Vill du ge exempel på kunder vi haft och hur upplevelsen har varit?

Vi har samarbetat med Where is my Pony som är en kommunikations- och designbyrå. Utifrån den feedback vi fått från dem så har den valda kandidaten, Martin Alm varit nöjd med rekryteringsprocessen utifrån sitt perspektiv.

” Jag uppskattar att jag hade nära kontakt till rekryterare och att HoloHouse verkligen var involverade i processen”.

Citerat av Martin Alm
  • Vi har även samarbetat med Stadskupan som fokuserar på att främja biologisk mångfald och arbetar för att skapa grönare städer. I dialog med Malin Goldkuhl, VD för Stadskupan så har de tyckt att processen varit smidig och enkel. Vi sammanställde kandidater och presenterade dem för stadskupan, sedan höll de i intervjuerna själva.

” Vi var väldigt nöjda att kandidaterna var så olika men hade samma kompetenser som efterfrågades.”

Citerat av Malin Goldkuhl

Vad/vilka är de viktigaste faktorerna för lyckad rekrytering?  

  • Att göra en plan från början till slut. Se över behovet hos kund och se till att alltid vara lyhörd för deras önskemål, även de som inte sägs. Research kring kundens verksamhet, hur de jobbar, vad för arbetskultur som finns. Det är väldigt viktigt att kund och kandidater känner att de har den personliga relationen med mig som rekryterare.
  • Jag vill tro att det blir mer kvalité i det hela och att relationer byggs på för framtiden. Detta från båda parter, kandidaterna och våra kunder. HoloHouse vill till exempel att kandidaterna alltid ska känna att de är behövda och att de i vår databas alltid har en möjlighet att få framtida jobb genom oss.  
HoloHouse | nyheter Så når ni rätt kompetens med våra nya rekryteringstjänster

  

Våra rekryteringstjänster för att hitta rätt kompetens

HoloHouse presenterar Reach, Match och Catch, våra rekryteringstjänster. Med dessa nya uppdaterade tjänster vill vi på ett tydligare sätt visa hur varje nytt uppdrag kan skräddarsys och anpassas beroende på det behov ni har.

REACH – Genom oss når ni ut till vårt stora nätverk av hållbarhetstalanger – och proffs. Ni sköter sköter rekryteringsprocessen själva.

MATCH – Vi hjälper er nå ut till våra nätverk samt gör ett första urval av lämpade kandidater.  

CATCH – Luta er tillbaka, Vi sköter hela rekryteringsprocessen åt er! 

Det finns självklart möjlighet att kombinera de olika tjänsterna efter era behov, hör gärna av till Helena Callstam så berättar hon mer och hjälper er lyckas med er nästa rekrytering!

helena(at)holohouse.se

Tel: +46 (0)31 300 03 94