Våra partners

Bli partner hos HoloHouse

HoloHouse är och har varit en ledande aktör inom hållbarhetsområdet i nära tre decennier. Vi arbetar för att utveckla näringslivet och skapa möjligheter för socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbara affärer. Genom att bli partner med oss får ditt företag en unik möjlighet att engagera sig i samarbetsprojekt med studenter och akademiker. Detta ger er tillgång till en rad fördelar som kan ge er en konkurrensfördel och samtidigt bidra till en hållbar framtid!

Såhär funkar det

Bli partner

För att bli partner betalar du en skattefri årsavgift. Avgiften beror på organisationens storlek; ju mindre bolag desto mer subventioneras avgiften med hjälp av medel från våra finansiärer.

Behovsanalys

När du väl är partner sätter vi upp en workshop för att förstå verksamhetens behov inom hållbar utveckling. Här sätter vi också konkreta mål med partnerskapet.

Projekt och uppföljning

Utifrån de utmaningar som dyker upp i behovsanalysen sätter vi nu upp projekt som bidrar till lösningar. Varje projekt följs upp och nästa steg identifieras.

Projektformer

Som partner får du tillgång till upp till fyra studentprojekt per år. Du kan välja mellan dessa projekttyper:

KURSPROJEKT

KURSPROJEKT

Vi integrerar företagets frågor i universitetskurser.
läs mer

PRAKTIK

PRAKTIK

Vi hjälper till i behovsanalys, formulering och rekrytering av praktikplatser.

UPPDRAG

UPPDRAG

Låt en student utforska era frågor på sin fritid, under 20 timmar inom loppet av en månad.

EXJOBB

EXJOBB

Vi ger stöd i formulering av frågeställning, inriktning och rekrytering i uppsatsarbeten.

Fördelar som partner hos oss

Inspirerande samarbete med studenter
Som partner hos oss kan ni samarbeta med studenter och akademiska institutioner för att lösa utmaningar och driva innovativa projekt. Detta ger er tillgång till ungdomlig entusiasm, kreativitet och den senaste akademiska kunskapen.
Potentiella ekonomiska fördelar
Att arbeta med studentprojekt kan hjälpa er att utforska och testa nya idéer innan ni tar större åtgärder, vilket kan minska era FoU-kostnader. Dessutom kan ni dra nytta av våra rabatterade priser på tjänster, digitala kurser samt tillgång till utbildningsplatser och rekryteringstjänster.
Tillgång till den senaste kunskapen och forskningen
Som partner hos HoloHouse får ni tillgång till den senaste forskningen och kunskapen inom hållbarhetsområdet. Detta innebär att ni kan hålla er uppdaterade om de senaste trenderna och innovationerna, vilket kan hjälpa er att vara konkurrenskraftiga på marknaden.
Hållbarhetsprofil och miljönytta
Genom att delta i våra hållbarhetsprojekt och utbildningar kan ni förbättra er företags hållbarhetsprofil och minska er miljöpåverkan. Dessutom ger samarbetet med oss er möjlighet att bidra till social hållbarhet genom att stödja utbildning, forskning och projekt.
Nätverk och samarbetsmöjligheter
Som partner får ni tillgång till vårt breda nätverk av företag, organisationer och akademiska institutioner. Detta ger er möjligheter till samarbete, kunskapsutbyte och innovation. Ni kan skapa värdefulla kontakter och identifiera nya affärsmöjligheter genom detta partnerskap.
Föregående bild
Nästa bild
Holohouse

TA REDA PÅ HUR VI KAN HJÄLPA DIG

Har du frågor, önskemål eller funderingar om att bli partner hos oss?

Våra finansiärer

Holohouse

Vi berättar gärna mer.

HÖR AV DIG VIA MAIL ELLER TELEFON FÖR MER INFORMATION.

Miriam Markús Johansson, VD HoloHouse

Miriam Márkus-Johansson

VD

miriam(at)holohouse.se  

+46 (0)31 300 03 93