Kontakta oss

FRÅGOR? FYLL I FORMULÄRET SÅ TAR VI KONTAKT MED DIG INOM 24 TIMMAR.

HoloHouse Team

Miriam Markús Johansson, VD HoloHouse

Miriam Márkus-Johansson

VD

Mer än 20 års erfarenhet av miljö- och hållbarhet, varav 18 år utomlands som lobbyist, på EU-kommissionen och i internationell miljöorganisation. Utbildad inom juridik med miljörätt som specialisering och miljövetenskap som påbyggnad. Målar olja och pastell.

miriam(at)holohouse.se

+46 (0)31 300 03 93

Holohouse | Helena Callstam HR & Rekrytering

Helena Callstam

Head of HR & Recruitment

Har varit med HoloHouse f.d. Miljöbron sedan 2010 och genomfört över 100 projekt med 500 studenter. Miljövetare med påbyggnad inom företagsekonomi och arbetsrätt. Tidigare arbetat med HR inom Team Sportiakoncernen. och brinner för social hållbarhet, personalfrågor och employer branding. Teamets padelfantast och inredningsspecialist.

helena(at)holohouse.se

+46 (0)31 300 03 94

Holohouse | Marcelo Pino Guerrero

Marcelo Pino Guerrero

Projektsamordnare

Marcelo är vår briljanta projektsamordnare som är en nyckelspelare i flertal av våra samarbetsprojekt samt i flertal kurssamarbeten. Han har läst Samhällsvetenskaplig Miljövetenskap med företagsekonomisk inriktning. Social hållbarhet är något som ligger honom lika varmt i hjärtat som miljöfrågor. Han har även ett evigt växande intresse för inomhusväxter, men börjar få lite ont om plats för fler. Marcelo bjuder ofta på skratt och skarpa analyser samt är vår ständige game master när vi i HoloHouse-teamet spelar spel tillsammans varje vecka.

marcelo(at)holohouse.se

+46 (0)31 361 69 0

Holohouse

Elin Ekström

Projektsamordnare

Samhällsvetenskaplig miljövetare med inriktning miljöekonomi. Projektledare i våra delregionalaprojek. Vill nå ut till företag och studenter som vill forma framtiden genom att arbeta med hållbarhet. Teamets botaniker och vår bästa Boråsare!

elin(at)holohouse.se  

+46 766 12 17 51

Roya Moghaddas

Projektsamordnare

Roya har en bakgrund i internationella relationer, handelsfrämjande och hållbarhetsarbete i Sydeuropa. Hennes tvärvetenskapliga bakgrund gör att hon brinner extra mycket för cirkulära modeller som knyter ihop hållbarhetssäcken hela vägen. Hon är teamets hundägare och spenderar mycket av sin fria tid åt att slänga bollar till vår glada kontorshund Maggan.

roya(at)holohouse.se

+46 (0)766 121 755

Amelie Klamm

studentmedarbetare

Amelie är en nyfiken kommunikationsstudent från Tyskland som studerar andra året av Master i kommunikation på GU. Hon gjorde sin praktik hos oss under höstterminen 2023 och fortsätter att arbeta med våra sociala medier, kommunikation och olika projekt. Hon är intresserad av interkulturell kommunikation samt projektledning och på fritiden älskar hon att spela flaggfotboll.

amelie(at)holohouse.se  

 

My Duvling

studentmedarbetare

My är nyexaminerad från Samhällsvetenskapligt miljövetarprogram med inriktning humanekologi. Vidare läser hon GIS och miljöledningssystem. Under hösten 2023 gjorde hon praktik hos oss och kommer fortsatt vara med som studentmedarbetare i projektet Kompetenslyftet. På fritiden är hon helst ute och spelar Spikeball eller åker snowboard.

my(at)holohouse.se  

 

Våra studentkonsulter

Sonja Henriksson

Sonja är uppvuxen på Tjörn och i Connecticut, USA. Hon studerar till civilingenjör och läser en master i Industriell ekologi på Chalmers tekniska högskola. På fritiden tränar hon karate, och älskar att baka och laga mat.

Tova Karlsson

Tova pluggar Samhällsvetenskapligt miljövetarprogram med inriktning Uthålligt företagande och har ett starkt intresse för hållbar utveckling. Utöver skola och jobb gillar hon att umgås med vänner och familj, träna, vara i naturen och att testa nya saker.

Sofia Wartenberg

Sofia läser sista året till civilingenjör inom teknisk fysik på Chalmers. På grund av hennes intresse för hållbarhetsfrågor har hon valt att läsa masterprogrammet Industriell Ekologi, där hon lärt sig att applicera ingenjörstänk på frågor som handlar om hållbarhet och miljö.

Holohouse

Ellinor Kleiven

Ellinor läser Civilingenjör bioteknik på Chalmers tekniska högskola.

Holohouse

Emil Lundgren

Emil pluggar masterprogrammet Industriell Ekologi på Chalmers tekniska högskola.

Hitta till oss