Kontakta oss

FRÅGOR? FYLL I FORMULÄRET SÅ TAR VI KONTAKT MED DIG INOM 24 TIMMAR.

HoloHouse Team

Holohouse | Miriam Márkus-Johansson, CEO

Miriam Márkus-Johansson

VD

Mer än 20 års erfarenhet av miljö- och hållbarhet, varav 18 år utomlands som lobbyist, på EU-kommissionen och i internationell miljöorganisation. Utbildad inom juridik med miljörätt som specialisering och miljövetenskap som påbyggnad. Målar olja och pastell.

miriam(at)holohouse.se

+46 (0)31 300 03 93

HoloHouse | David Sjöqvist

David Sjöqvist

Communications Manager

Bakgrund som lärare och formgivare. Examen i informatik med utbildning från bildpedagogik på Konstfack och Digitala media på Högskolan Väst. Blandar analog och digital teknik i kommunikation och illustration. Brinner för social konst, samskapande och hållbarhet med utgångspunkt i de mänskliga rättigheterna och allas lika värde.

david(at)holohouse.se  

+46 (0)31 300 03 96

Holohouse | Helena Callstam HR & Rekrytering

Helena Callstam

Head of HR & Recruitment

Har varit med HoloHouse f.d. Miljöbron sedan 2010 och genomfört över 100 projekt med 500 studenter. Miljövetare med påbyggnad inom företagsekonomi och arbetsrätt. Tidigare arbetat med HR inom Team Sportiakoncernen. och brinner för social hållbarhet, personalfrågor och employer branding. Teamets padelfantast och inredningsspecialist.

helena(at)holohouse.se

+46 (0)31 300 03 94

Holohouse

Ebba Ekman

Projektsamordnare

Ebba är en nyexaminerad miljövetare som brinner för hållbart företagande. Hon har en dubbelkandidat inom Samhällsvetenskaplig miljövetenskap med inriktning uthålligt företagande och en i ekonomi. Hon är nu projektsamordnare och konsult här på HoloHouse. Ebba älskar att vara ute i naturen, allt ifrån att åka skidor till att klättra på Sveriges ”högsta” toppar.

ebba(at)holohouse.seholohouse.se  

+46 (0)31 300 03 91

Holohouse | Marcelo Pino Guerrero

Marcelo Pino Guerrero

Projektsamordnare

Marcelo är vår  briljanta projektsamordnare som är en nyckelspelare i flertal av våra samarbetsprojekt, som 7H Kompetens och Looperate samt i flertal kurssamarbeten. Han har läst Samhällsvetenskaplig Miljövetenskap med företagsekonomisk inriktning. Social hållbarhet är något som ligger honom lika varmt i hjärtat som miljöfrågor. Han har även ett evigt växande intresse för inomhusväxter, men börjar få lite ont om plats för fler. Marcelo bjuder ofta på skratt och skarpa analyser samt är vår ständige game master när vi i HoloHouse-teamet spelar spel tillsammans varje vecka.

marcelo(at)holohouse.se

+46 (0)31 361 69 03

Holohouse

Elin Ekström

Projektsamordnare (Föräldraledig)

Nyligen utexaminerad Samhällsvetenskaplig Miljövetare med inriktning miljöekonomi. Projektmedarbetare och support i våra delregionalaprojekt 7 H Kompetens och Håll Ut. Vill nå ut till företag och studenter som vill forma framtiden genom att arbeta med hållbarhet. Teamets botaniker och vår bästa Boråsare!

elin(at)holohouse.se  

+46 766 12 17 51

Våra studentkonsulter

Holohouse

Ellen Sverdrup

Studerar master i Tillämpad klimatstrategi VID LUNDS UNIVERSITET

ellen(at)holohouse.se

Holohouse

Clara Lundberg

Studerar master i Nationalekonomi VID GÖTEBORGS UNIVERSITET

clara(at)holohouse.se

Holohouse

Frida Svensson

Studerar master i Industriell ekologi CHALMERS TEKNISKA HÖGSKOLA

frida(at)holohouse.se

Holohouse

Alexandra Lind

Studerar till Hållbarhetsspecialist VID Stockholms Internationella Handelsskola

alexandra(at)holohouse.se

Hitta till oss