Student & karriär

Din kunskap är viktig, vi ser till att den gör skillnad redan nu och i dina framtidsplaner

Vi har initierat hållbarhetsprojekt mellan studenter och företag i över 25 år, långt innan många av oss kunde stava till eller ens tänka hållbar utveckling. HoloHouse vet vilken potential dina kunskaper och erfarenheter har, de är med och bidrar till en hållbar omställning av näringslivet som tar hänsyn till människa och planet. Vi ger dig möjligheten att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken och bygga din hållbarhetskarriär. Du knyter värdefulla kontakter och delar kunskap med både potentiella arbetsgivare och studenter inom andra utbildningsområden.

Holohouse | Student & Karriär

Studentprojekt

HoloHouse hjälper dig att integrera hållbarhet i just din utbildning oavsett om du läser till ekonom, ingenjör eller socionom. Vi kompletterar din akademiska utbildning med praktiska case och projekt från verkligheten. Genom examensarbeten, uppsats, praktik eller case i kurser så får du vara med och lösa våra partners utmaningar och därmed bidra till en hållbar utveckling redan under din studietid.

Studentkonsult

Som studentkonsult i vår konsultpool blir du en del av HoloHouse team. Vi matchar dig med våra uppdrag som passar din kompetens och utbildning. Du arbetar tillsammans med någon av våra projektledare och direkt mot våra kunder. Som studentkonsult hos oss får du möjlighet att utföra uppdrag som ger dig konkret arbetslivserfarenhet och ett CV som sticker ut.

HoloHouse | Student & Karriär

Praktiken på LunaMicro ledde till anställning

Att vara öppen och ärlig är viktigt när man tar sig an projekt, enligt Nanny Thorman. Med stöttning från Miljöbron och flera inblandade parter får man som student en trygg grund bakom sig i sitt projekt som ger förutsättningar för personlig utveckling och att nya dörrar öppnas.

Sök projekt

Bli studentkonsult på HoloHouse!

Bli studentkonsult på HoloHouse!

Vill du kickstarta din karriär inom hållbarhetsbranschen redan under studietiden? Som studentkonsult på Miljöbron har du möjlighet att vässa ditt CV med skarpa case samt utöka ditt nätverk.

Läs mer
Cirkulär monter för ONEpan på Frihamnsdagarna

Cirkulär monter för ONEpan på Frihamnsdagarna

Få publiken att häpna med en interaktiv cirkulär monter för ONEPan på Frihamnsdagarna under hösten! Visa upp företagets hållbara produkter på ett engagerande och pedagogiskt sätt genom hjälpa till att skapa en kreativ monter.

Läs mer
Holohouse

TA REDA PÅ HUR VI KAN HJÄLPA DIG

Ta kontakt

Om du har frågor, önskemål eller funderingar får du gärna höra av dig till oss. Vi svarar på din förfrågan inom 24 timmar.