Student & karriär

Din kunskap är viktig, vi ser till att den gör skillnad redan nu och i dina framtidsplaner

Vi har initierat hållbarhetsprojekt mellan studenter och företag i över 25 år, långt innan många av oss kunde stava till eller ens tänka hållbar utveckling. HoloHouse vet vilken potential dina kunskaper och erfarenheter har, de är med och bidrar till en hållbar omställning av näringslivet som tar hänsyn till människa och planet. Vi ger dig möjligheten att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken och bygga din hållbarhetskarriär. Du knyter värdefulla kontakter och delar kunskap med både potentiella arbetsgivare och studenter inom andra utbildningsområden.

Holohouse | Student & Karriär

Studentprojekt

HoloHouse hjälper dig att integrera hållbarhet i just din utbildning oavsett om du läser till ekonom, ingenjör eller socionom. Vi kompletterar din akademiska utbildning med praktiska case och projekt från verkligheten. Genom examensarbeten, uppsats, praktik eller case i kurser så får du vara med och lösa våra partners utmaningar och därmed bidra till en hållbar utveckling redan under din studietid.

Studentkonsult

Som studentkonsult i vår konsultpool blir du en del av HoloHouse team. Vi matchar dig med våra uppdrag som passar din kompetens och utbildning. Du arbetar tillsammans med någon av våra projektledare och direkt mot våra kunder. Som studentkonsult hos oss får du möjlighet att utföra uppdrag som ger dig konkret arbetslivserfarenhet och ett CV som sticker ut.

HoloHouse | Student & Karriär

Praktiken på LunaMicro ledde till anställning

Att vara öppen och ärlig är viktigt när man tar sig an projekt, enligt Nanny Thorman. Med stöttning från HoloHouse och flera inblandade parter får man som student en trygg grund bakom sig i sitt projekt som ger förutsättningar för personlig utveckling och att nya dörrar öppnas.

Sök projekt

Analys utifrån inventering av arbetsmaskiner

Analys utifrån inventering av arbetsmaskiner

Har du idéer kring hur vi ska ställa om till fossilfritt? Vill du skaffa dig mer erfarenhet av hur det fungerar inom ett bostadsbolag och ta del av målsättningen att enbart använda fossilfria arbetsmaskiner? Sök då Familjebostäder´s praktikplats och bli en del av deras team.

Läs mer

Verksamhetsutvecklare – Miljö & Klimat till RO-Gruppen

RO-Gruppen söker en engagerad verksamhetsutvecklare inom Miljö & Klimat för att förstärka deras hållbarhetsarbete. Rollen innefattar strategiutveckling, ISO14001 implementering och stöd på byggplatser. Idealisk för en kandidat med stark miljö- och klimatkompetens samt kommunikations- och ledarskapsförmåga. Positionen är placerad i Borås, med flexibilitet att arbeta från Göteborg.
_________________________________________
Typ: Jobbannons
Företag: RO-Gruppe
Placering: Borås, Göteborg
Ämnesområde: Verksamhetsutveckling, Miljö & Klimat
Språk: Svenska
Sista ansökningsdatum:

Läs mer
Praktik hos OnePan: Kommunikation och SEO

Praktik hos OnePan: Kommunikation och SEO

Delta i en praktik som kombinerar passion för hållbarhet med expertis inom kommunikation och marknadsföring. OnePan erbjuder en unik chans att vara en del av en revolutionerande förändring inom köksindustrin, där ditt bidrag direkt påverkar både varumärket och miljön.

Läs mer

Sustainability Controller

Do you have knowledge in sustainability reporting and are looking for a new opportunity? We are now recruiting a sustainability controller for the ITAB Group!

Läs mer
Holohouse

TA REDA PÅ HUR VI KAN HJÄLPA DIG

Ta kontakt

Om du har frågor, önskemål eller funderingar får du gärna höra av dig till oss. Vi svarar på din förfrågan inom 24 timmar.