Student & karriär

Din kunskap är viktig, vi ser till att den gör skillnad redan nu och i dina framtidsplaner

Vi har initierat hållbarhetsprojekt mellan studenter och företag i över 27 år, långt innan många av oss kunde stava till eller ens tänka hållbar utveckling. HoloHouse vet vilken potential dina kunskaper och erfarenheter har, de är med och bidrar till en hållbar omställning av näringslivet som tar hänsyn till människa och planet. Vi ger dig möjligheten att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken och bygga din hållbarhetskarriär. Du knyter värdefulla kontakter och delar kunskap med både potentiella arbetsgivare och studenter inom andra utbildningsområden.

Holohouse | Student & Karriär

Studentprojekt

HoloHouse hjälper dig att integrera hållbarhet i just din utbildning oavsett om du läser till ekonom, ingenjör eller socionom. Vi kompletterar din akademiska utbildning med praktiska case och projekt från verkligheten. Genom examensarbeten, uppsats, praktik eller case i kurser så får du vara med och lösa våra partners utmaningar och därmed bidra till en hållbar utveckling redan under din studietid.

Studentkonsult

Som studentkonsult i vår konsultpool blir du en del av HoloHouse team. Vi matchar dig med våra uppdrag som passar din kompetens och utbildning. Du arbetar tillsammans med någon av våra projektledare och direkt mot våra kunder. Som studentkonsult hos oss får du möjlighet att utföra uppdrag som ger dig konkret arbetslivserfarenhet och ett CV som sticker ut. Särskilj dig från dina kurskompisar och sök till vår pool! Vi söker framför allt dig som är i slutet av din utbildning och redan hunnit få viss praktisk erfarenhet av miljö- och hållbarhetsarbete. 

HoloHouse | Student & Karriär

Från praktik till sommarjobb på Familjebostäder

Under våren 2024 gjorde Nora Jonhäll sin praktik på vår partner Familjebostäder. Allt gick fort från dess att Nora hörde av sig till att hon fick platsen hos dem. Sen flöt det på bra! Så bra att hon fick sommarjobb nu efter praktiken!

Sök projekt

Holohouse

TA REDA PÅ HUR VI KAN HJÄLPA DIG

Ta kontakt

Om du har frågor, önskemål eller funderingar får du gärna höra av dig till oss. Vi svarar på din förfrågan inom 24 timmar.