Student & karriär

Din kunskap är viktig, vi ser till att den gör skillnad redan nu och i dina framtidsplaner

Vi har initierat hållbarhetsprojekt mellan studenter och företag i över 25 år, långt innan många av oss kunde stava till eller ens tänka hållbar utveckling. HoloHouse vet vilken potential dina kunskaper och erfarenheter har, de är med och bidrar till en hållbar omställning av näringslivet som tar hänsyn till människa och planet. Vi ger dig möjligheten att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken och bygga din hållbarhetskarriär. Du knyter värdefulla kontakter och delar kunskap med både potentiella arbetsgivare och studenter inom andra utbildningsområden.

Holohouse

Studentprojekt

HoloHouse hjälper dig att integrera hållbarhet i just din utbildning oavsett om du läser till ekonom, ingenjör eller socionom. Vi kompletterar din akademiska utbildning med praktiska case och projekt från verkligheten. Genom examensarbeten, uppsats, praktik eller case i kurser så får du vara med och lösa våra partners utmaningar och därmed bidra till en hållbar utveckling redan under din studietid.

Studentkonsult

Som studentkonsult i vår konsultpool blir du en del av HoloHouse team. Vi matchar dig med våra uppdrag som passar din kompetens och utbildning. Du arbetar tillsammans med någon av våra projektledare och direkt mot våra kunder. Som studentkonsult hos oss får du möjlighet att utföra uppdrag som ger dig konkret arbetslivserfarenhet och ett CV som sticker ut.

Holohouse

Praktiken på LunaMicro ledde till anställning

Att vara öppen och ärlig är viktigt när man tar sig an projekt, enligt Nanny Thorman. Med stöttning från Miljöbron och flera inblandade parter får man som student en trygg grund bakom sig i sitt projekt som ger förutsättningar för personlig utveckling och att nya dörrar öppnas.

Sök projekt

Climate behaviour - a corporate responsibility

Climate behaviour – a corporate responsibility

What are the employer´s responsibility and mandate in regard to try to influence their employees to live more sustainably? Climepact is developing a new application that will have companies and municipalities working more closely with their employees on environmental and sustainability issues.

Läs mer
Visualisera en studentrapport

Visualisera en studentrapport

Det skrivs ca. 80 000 examensarbeten i Sverige varje år, och de flesta av dem har ingen anknytning till våra globala hållbarhetsutmaningar. Genom Miljöbron ser vi till att dessa arbeten får förankring och leder till nytta i samhället, för den som skriver och för den som är uppdragsgivare.

Läs mer
Holohouse

TA REDA PÅ HUR VI KAN HJÄLPA DIG

Ta kontakt

Om du har frågor, önskemål eller funderingar får du gärna höra av dig till oss. Vi svarar på din förfrågan inom 24 timmar.