Praktik

Praktik genom oss ska ge dig de bästa förutsättningarna

Praktik är ett väldigt bra sätt att få omsätta teoretiska kunskaper i praktiken. Du följer ett företag, kommun eller organisation i den dagliga verksamheten där ni lär av varandra och knyter viktiga kontakter.

Tillsammans med våra partners och nätverk erbjuder vi en värdefull praktik där du får arbetslivserfarenhet och blir en del i den hållbara omställningen.

Vi är också ett extra stöd under praktiken för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt som matchar både dina och praktikplatsens förväntningar.

Nedan finns våra aktuella praktikplatser. Hittar du inte en praktikplats som passar dig kan du göra en allmän intresseanmälan så hör vi av oss när vi får in något som matchar.

Bra att veta

Våra praktikplatser är tänkta att komplettera din teoretiska utbildning. För att kunna integrera praktik i din utbildning vill vi att du som söker våra praktikplatser läser/ska läsa en universitets- eller högskolekurs där praktiskt moment ingår.

De flesta av våra praktikplatser kan anpassa till 15 eller 30 hp.

Är du osäker på vilka praktikkurser som du skulle kunna läsa så kontakta gärna studievägledaren på din institution eller hör av dig till oss så försöker vi hitta en lösning tillsammans.

Aktuella praktikplatser