Contact us

Please fill out this form and we will respond to you within 24 hours

HoloHouse Team

Holohouse

Miriam Márkus-Johansson

CEO

More than 20 years of experience within environmental issues and sustainability, of which 18 were spent as an international lobbyist at the EU-Commission and in the international environmental organisation. Educated within law, specifically within environmental law as a specialist and environmental science pabyggnad. Enjoys painting, sewing, squash and running.

miriam(at)holohouse.se

+46 (0)31 300 03 93

Holohouse

David Sjöqvist

Communications Manager

Bakgrund som lärare och formgivare. Examen i informatik med utbildning från bildpedagogik på Konstfack och Digitala media på Högskolan Väst. Blandar analog och digital teknik i kommunikation och illustration. Brinner för social konst, samskapande och hållbarhet med utgångspunkt i de mänskliga rättigheterna och allas lika värde.

david(at)holohouse.se  

+46 (0)31 300 03 96

Holohouse | Helena Callstam HR & Rekrytering

Helena Callstam

Head of HR & Recruitment

Har varit med HoloHouse f.d. Miljöbron sedan 2010 och genomfört över 100 projekt med 500 studenter. Miljövetare med påbyggnad inom företagsekonomi och arbetsrätt. Tidigare arbetat med HR inom Team Sportiakoncernen. och brinner för social hållbarhet, personalfrågor och employer branding. Teamets padelfantast och inredningsspecialist.

helena(at)holohouse.se

+46 (0)31 300 03 94

Holohouse

Ebba Ekman

PROJECT COORDINATOR

Ebba är en nyexaminerad miljövetare som brinner för hållbart företagande. Hon har en dubbelkandidat inom Samhällsvetenskaplig miljövetenskap med inriktning uthålligt företagande och en i ekonomi. Hon är nu projektsamordnare och konsult här på HoloHouse. Ebba älskar att vara ute i naturen, allt ifrån att åka skidor till att klättra på Sveriges ”högsta” toppar.

ebba(at)holohouse.seholohouse.se  

+46 (0)31 300 03 91

Holohouse

Marcelo Pino Guerrero

PROJECT COORDINATOR

Marcelo är vår  briljanta projektsamordnare som är en nyckelspelare i flertal av våra samarbetsprojekt, som 7H Kompetens och Looperate samt i flertal kurssamarbeten. Han har läst Samhällsvetenskaplig Miljövetenskap med företagsekonomisk inriktning. Social hållbarhet är något som ligger honom lika varmt i hjärtat som miljöfrågor. Han har även ett evigt växande intresse för inomhusväxter, men börjar få lite ont om plats för fler. Marcelo bjuder ofta på skratt och skarpa analyser samt är vår ständige game master när vi i HoloHouse-teamet spelar spel tillsammans varje vecka.

marcelo(at)holohouse.se

+46 (0)31 361 69 03

Holohouse

Elin Ekström

Projektsamordnare (Föräldraledig)

Nyligen utexaminerad Samhällsvetenskaplig Miljövetare med inriktning miljöekonomi. Projektmedarbetare och support i våra delregionalaprojekt 7 H Kompetens och Håll Ut. Vill nå ut till företag och studenter som vill forma framtiden genom att arbeta med hållbarhet. Teamets botaniker och vår bästa Boråsare!

elin(at)holohouse.se  

+46 766 12 17 51

OUR STUDENT CONSULTANTS

Holohouse

Ellen Sverdrup

Studying a Masters Degree in Applied Climate Strategy at LUND UNIVERSITY

ellen(at)holohouse.se

Holohouse

Clara Lundberg

Studying a Masters Degree in National Economy at GOTHENBURGS UNIVERSITY

clara(at)holohouse.se

Holohouse

Frida Svensson

Studying a Masters Degree in Industrial Ecology at CHALMERS TEKNISKA HÖGSKOLA

frida(at)holohouse.se

Holohouse

Alexandra Lind

Studying to become a Sustainability Specialist at STOCKHOLMS INTERNATIONAL HANDELSSKOLA

alexandra(at)holohouse.se

Find Us