Rekryteringen av Martin till Where is my pony!

Rekryteringen av Martin Alm till Where is my pony.

Möt Martin Alm! När kommunikations- och designbyrån Where is my pony sökte en driven och erfaren affärsutvecklare med hållbarhetskompetens anlitades HoloHouse för rekryteringen. Med Martins kunskaper fick de någon som passade som hoven i hästskon.

Text: Evelina Winberg och David Sjöqvist

Sedan många år har HoloHouse haft ett nära och värdefullt samarbete med Where is my pony i Göteborg. När vi fick i uppdrag att hitta deras nästa hållbarhetstalang kunde vi genom en hållbar och inkluderande rekryteringsprocess hjälpa till att hitta rätt person för rollen. Genom vårt breda nätverk av både nyexaminerade studenter och mer erfarna yrkespersoner inom hållbarhetsområdet kunde vi matcha rekryteringsbehoven.

När Martin påbörjade sin nya roll som projektledare och hållbarhetsstrateg på Where is my pony passade HoloHouse på att göra en intervju med honom om rekryteringen.

Vad har du för bakgrund och utbildning?

“Jag har arbetet med hållbarhet i snart fem år i olika roller, men alltid haft en tydlig inriktning
på att försöka slå samman affärsutveckling och hållbarhet. Jag har två kandidatexamen, en i företagsekonomi och en i miljövetenskap.”

Vad har du för upplevelser kring att vara en del av vårt nätverk?

“Min upplevelse av HoloHouse är att ni är kompetenta och duktiga på det ni gör och det är alltid roligt att träffa er!”

Hur var din upplevelse av rekryteringsprocessen?

“För mig var rekryteringsprocessen snabb och enkel. Jag hade sedan tidigare en relation med Where is my pony och HoloHouse vilket kändes väldigt tryggt.”

Anna Mighetto, VD och strateg på Where is my pony om rekryteringen.Det har varit en smidig process i nära dialog med HoloHouse, där ni förstått våra behov och varit med hela vägen fram till kontraktsskrivning med nya medarbetaren. Vi fick verkligen in rätt kompetens och rätt person i verksamheten, som nu i och med detta utvecklas vidare.

– Anna Mighetto, VD och strateg på Where is my pony i Göteborg.

Rekryteringen till Where is my pony
Logotyp: Where is my pony

Letar ditt företag också efter ny hållbarhetskompetens? Genom HoloHouse får du tillgång till ett nätverk med över 5000 hållbarhetsprofiler. Vi gör gärna en behovsanalys och tar reda på vilket kompetensbehov ditt företag har. Vi kan hjälpa till med hela eller delar av processen och anpassar oss helt efter ert behov. Låter detta intressant? Här kan du läsa mer om hur vår rekrytering går till och även ta del av fler av våra spännande tjänster inom hållbarhet.