Lediga tjänster

Lediga Tjänster

Om GR

Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige som tillsammans har omkring 1 miljon invånare. Vår uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.

Arbetsbeskrivning

GR driver tillsammans men ett antal kommuner i Västra Götaland ett projekt med målet att öka insamlingen och återvinningen av matavfall. Som miljöinformatör jobbar du för att öka matavfallsinsamlingen hos hushåll i regionen.

Arbetsuppgifterna innebär att informera om avfall och kretslopp genom att knacka dörr för framför allt:

  • Informera hushåll om varför det är viktigt att sortera ut matavfall
  • Motivera hushåll att sortera ut matavfall
  • Dela ut material för att underlätta sortering av matavfall

Arbetet sker i uppdragsform och främst under sen eftermiddag och kväll mellan kl 17-20. Du ska kunna jobba två pass per vecka men vilka dagar är flexibelt. Arbetet utgår från Göteborg men kan ske i hela regionen. Vid behov kan du även få möjlighet att arbeta på events under helger. Du kommer att jobba tillsammans med andra och erbjudas tillfällen för att öka dina kunskaper om miljö och avfall. Uppdragsgivare är olika kommuner inom Västra Sverige men de flesta arbetstillfällena är inom Göteborg Stad. Vi ser gärna att du kan ta uppdrag i minst ett år framöver.UppdragsgivareGöteborgsregionens kommunalförbund (GR)FörkunskaperVi söker dig som är över 18 år utåtriktad, kommunikativ och lyhörd. Det är även en
fördel om du har ett miljöintresse eller vill lära dig mer om miljöfrågor.OmfattningAnställningsform: Timanställning
(hos kommuner inom Västra Götaland)
Lön: ca 140 kr/h
Start: april 2022
PlatsKommuner i Västra GötalandsregionenKontaktperson

Ansökan skickas till:
elin.svensson@goteborgsregionen.se
Vid frågor kontakta Elin Svensson
Telefon: 031-335 51 46 E-post: se ovanÖvrig information

Sista ansökningsdag: 2022-03-20
intervjuer sker omgående och löpandeAnsök!

Typ:

Lediga tjänster

Uppdragsgivare:

Göteborgsregionens kommunalförbund (GR)

Förkunskaper:

Omfattning: 

Plats:

Kontaktperson:

Sista ansökningsdag