Kompetenslyftet

Framtiden för Ditt Företags Hållbarhet och Innovation

Upptäck Kompetenslyftet, en guldgruva av innovation och hållbar utveckling för Fyrbodalregionens näringsliv. Vi erbjuder en unik chans att inte bara växa ditt företag, utan även att vara i framkant av hållbarhet och teknologisk förändring. Projektet är kostnadsfritt för dig då det finansieras av Fyrbodalskommunalförbund, Västra Götalandsregionen, Högskolan Väst och HoloHouse. Läs mer om beviljade Fyrbodalsprojekt här.

kompetensförsörjning fyrbodal kompetensförsörjningsprogram för SMEr

Varför Delta i Kompetenslyftet?

Varje företag står inför en gemensam utmaning: att förbli konkurrenskraftigt i en snabbt föränderlig värld. Kompetenslyftet är din biljett till en konkurrenskraftig framtid, där vi direkt adresserar de mest brännande kompetens- och hållbarhetsutmaningarna i din bransch. För att gå med i projektet kan du skriva upp dig på vår väntelista här! Obs, att projektet gäller verksamheter som är verksamma i Fyrbodal om inget säte finns i Fyrbodal men personal eller produktion finns i området kan du också skriva upp dig. Gäller även verksamheter som har konkreta planer om etablering i området.


Vad Erbjuder Vi?

Förstklassig Kompetensutveckling: Ett omfattande program med e-learningkurser, kompetensinventering och skräddarsydda utbildningar för att säkerställa att ditt företag inte bara hänger med, utan leder utvecklingen.

Direkt Affärsnytta: Vi hjälper dig att identifiera och utnyttja nya affärsmöjligheter inom hållbarhet och innovation. Genom vårt program stärks ditt företags konkurrenskraft och förmåga att anpassa sig till framtidens marknad.

Nätverksbyggande med Akademin: Genom unika samarbeten med universitetsstudenter och akademiska institutioner får ditt företag tillgång till den senaste forskningen och innovativa idéer. Dessa samarbeten ger även en utmärkt plattform för att stärka ditt företags employer branding.

 

Hur Fungerar Det?

Deltagande i Kompetenslyftet är en investering i ditt företags framtid. Våra specialutformade steg garanterar att varje aspekt av ditt företags behov och utmaningar adresseras, från första kartläggning till genomförande av konkreta lösningar.

Mätbara Resultat

Våra noggrant utvalda indikatorer och uppföljningsmetoder säkerställer att du ser konkreta resultat av din investering i Kompetenslyftet. Vi ger dig verktygen för att mäta framstegen och se effekterna på ditt företags prestationer.

Bli en Del av Framtiden

Kompetenslyftet är mer än bara ett projekt – det är en möjlighet att placera ditt företag i framkanten av den hållbara ekonomiska utvecklingen. Kontakta oss idag för att ta reda på hur du kan bli en del av denna spännande resa.

Kontakt

Vid funderingar eller intresse kontakta projektledaren

  Marcelo Pino Guerrero. 

+46 (0)31 361 69 03