Praktik

Hållbarhetspraktik på HoloHouse VT2023

Verksamhet

HoloHouse projektleder hållbar utveckling genom mötet mellan akademi och näringsliv. Vi är en ideell förening som startar och driver hållbarhetsprojekt genom att para ihop nytänkande universitetsstudenter med erfarna företag/organisationer som har behov inom hållbar utveckling. Sedan 1997 har vi skapat värde för över 5000 studenter och 1800 organisationer genom drygt 2500 projekt.

Nu skalar vi upp och frågar oss hur vår verksamhetsmodell och vårt nätverk kan utvecklas för att skapa än mer nytta i andan av Agenda 2030 och ”the decade of action”.

Uppgift

Som praktikant på HoloHouse under våren 2023 får du chansen att bli en aktiv del i våra projekt med breda ämnen. De kan handla om allt inom ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Du kommer att få en gedigen onboarding om HoloHouse och verksamhetens processer samt en egen mentor att vända dig till, men du kommer samtidigt att få mycket eget ansvar och förväntas därför vara initiativtagande och självgående.

Du kommer att ha din bas på A Working Labs fina co-working space i Göteborg där de största delarna av teamet sitter. 

Typ:

Praktik

Uppdragsgivare:

HoloHouse

Förkunskaper:

Vi söker dig som har intresse för hållbarhet och läser en kandidat- eller masterutbildning inom diverse studieområden såsom t.ex. globala studier, business, miljövetenskap, digitalisering, samhällsplanering, marknadsföring, digital design, ekosystem eller produktutveckling. Vi ser gärna att du är initiativtagande och organiserad – den typiska projektledaren helt enkelt. För att söka behöver du vara ansluten till en praktikkurs på högskola eller universitet.

Omfattning: 

Praktik på hel- eller deltid under perioden mars-juni.

Plats:

Göteborg/distans

Kontaktperson:

Helena Callstam, helena@holohouse.se

Sista ansökningsdag