Volontär

Verksamhet

Bli del av den stjärnspäckade mässan Nordic Sustainability Summit 17-18 maj på Stockholmsmässan i Älvsjö vilket är Nordens största mässa för hållbarhet. Evenemanget arrangeras i ett unikt samarbete mellan Cradlenet, A Sustainable Tomorrow, Stockholmsmässan, Miljömärkning Sverige (Svanen) och CSR Sweden. Under uppdraget får du möjlighet att mingla med Sveriges främsta hållbarhetsproffs och får inblick i det senaste som pågår inom hållbarhet och cirkulär ekonomi. 

Uppgift

Du får erfarenhet av att stå i monter och hur man bäst kommunicerar med besökare och medlemmar, bra erfarenhet att ha på sitt CV. Du kommer få praktisk erfarenhet av att hjälpa till med evenemang och talare både för scenen och konferensen. Praktiskt erfarenhet av att publicera digital kommunikation på ett evenemang. Du hjälper till att skapa en trevlig miljö och bra samtalsämnen kring de olika hållbarhetsområdena. Vi kommer ha checklistor med de uppgifter som kommer behövas. Det är bra om ni är ca 3-5 personer per grupp för att skapa en bra gruppdynamik.

Vill du involvera dig som hållbarhetsstudent eller volontär? Ansök senast 11 maj. 

Pressmeddelanden om Nordic Sustainability Expo:

Stjärnspäckat på nordens största mötesplats för hållbart företagande

Talare på Nordic Sustainability Expo

Typ:

Volontär

Uppdragsgivare:

Cradlenet

Förkunskaper:

Omfattning: 

Plats:

Kontaktperson:

Sista ansökningsdag