Praktik

Bli en del av HoloHouse:s team och delta i vår spännande utvecklingsresa! Nu söker HoloHouse en praktikant som är en fena på digital design och sociala medie-strategi.


Om Holohouse

HoloHouse grundades 1997 för att katalysera miljöarbetet hos företag och andra organisationer genom att rekrytera universitetsstudenter med relevant kompetens för uppdragen. Studenterna får praktisk erfarenhet av sina teoretiska kunskaper, företagen får en skjuts i sitt hållbarhetsarbete och planeten mår bättre: WIN WIN WIN

Sedan dess har HoloHouse drivit över 2 500 projekt med över 5 000 studenter och nästan 2 000 organisationer. Fokuset på miljöfrågor har också breddats och nu drivs projekt inom alla tre pelare av hållbarhet: social, ekonomisk och miljömässig.

Teamet på HoloHouse består av rekryteringsexperter, miljövetare, affärsutvecklare, ekonomer, kreatörer och kommunikatörer – och det växer. Med en ambitiös tillväxtstrategi sker just nu mycket utvecklings och strategiarbete. Nya tjänster och erbjudanden utvecklas och mer nytta skapas – allt med ett syfte att skynda på omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Om praktiken

Nu söker vi en praktikant som under vårterminen 2022 kan bli en del av vårt fartfyllda team och stötta i utvecklingen av HoloHouse:s varumärke, främst genom sociala och digitala medier. Praktiken kommer innehålla uppgifter såsom att medverka i utvecklingen av sociala medie-strategin, under handledning äga och uppdatera SoMe-kalender, designa innehåll och skriva copy, samt att komma med idéer för att utveckla hemsidan.

Du blir en del av HoloHouse:s växande team och får även möjlighet att ta del av vår brandingresa tillsammans med reklambyrån Forsman & Bodenfors.

Ansök senast 30 november 2021 – vi ser fram emot att höra från dig!


Plats: Göteborg / på distans
Ämnesområde: Kommunikation och marknadsföring. Konst och design.
Spårk: Svenska
Ansökan: Stängd

Typ:

Praktik

Uppdragsgivare:

HoloHouse

Förkunskaper:

Omfattning: 

Plats:

Kontaktperson:

Sista ansökningsdag