Praktik

Praktik på Miljöbrons projekt i Fyrbodalsegionen

Verksamhet

Miljöbron driver studentprojekt inom hållbarhet där studenter får praktisk erfarenhet och företag och offentliga verksamheter ny kunskap och möjlighet till att lära känna framtida medarbetare. Inom Miljöbron driver vi flera delregionala projekt, bland annat FyrboTurbo som drivs inom Fyrbodalsregionen. Regionen består av kommunerna Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Lysekil samt kommunerna i norra Bohuslän och Dalsland.

FyrboTurbo syftar till att jobba med företag inom kompetensförsörjningsprogram där behovsanalys, e-learning inom hållbarhet, studentinsatser är några av komponenterna för att förbättra förutsättningarna för de medverkande gällande tillväxt, innovation och att möta ökade hållbarhetskrav.

Uppgift

Vi söker 1-2 praktikstudenter under hösten som kan vara del och driva våra Fyrbodalsinsatser. Som en del av praktiken får du vara med och: 

  • Planera event som kommer hållas under hösten.
  • Vara med och utveckla vår utvärdering av projekten. 
  • Planera för och genomföra kurssamarbeten. 
  • Kommunikation och planering mot studenter. 
  • Du får inblick i hur det är att driva projekt. 

Typ:

Praktik

Uppdragsgivare:

HoloHouse

Förkunskaper:

Kandidat eller masterstudent (exempelvis NMIL, SMIL, annat samhällsvetenskapligt program eller företagsekonomi). Bonus om du dessutom har anknytning till Fyrbodalsområdet.

Omfattning: 

Hel eller deltid som praktik hösten 2021

Plats:

Distans och delvis i Trollhättan (Innovatum Science Park)

Kontaktperson:

David Sjöqvist
david@holohouse.se
+46 766 12 17 54

Sista ansökningsdag

Stängd