Interns at HoloHouse Fall 2022

Vi praktiserar på HoloHouse
From left, Tilde Grongstad, Irina Abramova och Evelina Winberg.
Tilde Grongstad, Irina Abramova och Evelina Winberg carried out an internship with HoloHouse in fall 2022

Tilde, studerar Samhällsvetenskapligt miljövetarprogram med inriktning kulturgeografi på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Under sin praktik kommer hon arbeta med våra externfinansierade projekt, kurssamarbeten och studentprojekt.
 
Irina, studerar Internationellt masterprogram i informationsteknologi (IT) och lärande vid Gothenburg University. Under sin praktik kommer hon arbeta med vår e-learningplattform, SEO (sökmotoroptimering) och olika spännande utvecklingsprojekt.
 
Evelina, studerar Master in Communication vid Gothenburg University. Under sin praktik kommer hon arbeta med sociala medier, analysering och utvärdering samt olika kommunikationsprojekt. 

Varför är det så givande för HoloHouse med studenter som gör praktik?

– Vi arbetar utifrån ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. Just studentsamverkan är grunden i erbjudandet till våra partnerföretag och ett utmärkt sätt att utveckla sin verksamhet på. Så vi ser självklart värdet i att själva erbjuda praktikplats till studenter. De ger värdefulla insikter och lösningar från andra perspektiv. Genom att applicera sina kompetenser och teoretiska kunskaper i en praktisk kontext bidrar studenter till innovationskraft. De får möjlighet att vara med och påverka organisationer, och samtidigt skapar detta för studenter nya erfarenheter, nätverk och värdefulla resurser för arbetslivet. Detta ser vi som något alla kan vinna på!

David Sjöqvist, kommunikatör på HoloHouse