Enklaste sättet att höja hållbarhetskunskapen i hela företaget.

I denna introduktions-utbildning får du kika in i vad hållbarhet innebär med affären och din roll på ditt företag i fokus. Syftet är att du ska få en förståelse för komplexiteten kring hållbar affärsutveckling och bli inspirerad till att jobba med frågorna mer aktivt från din roll och från ditt perspektiv i organisationen. Förändring sker när alla roller kavlar upp ärmarna och bidrar med utifrån sina erfarenheter.

Holohouse

Många nya perspektiv

Ca 50 företag har än så länge gått denna kurs som ger dig grunderna i hållbarhet för att förstå hur du skall relatera till hållbarhetskrav inte bara från ett riskhanteringsperspektiv utan även från perspektivet nya affärsmöjligheter. 
 
Senast företaget att gå vår hållbarhetsutbildning är Opus Bilprovning där ledningen gått utbildningen och nu fått många nya perspektiv att fördjupa sig inom.

 

 

Utbildningens innehåll

Utbildning

  • Definition av hållbarhet och hållbarhetsarbete
  • Cirkulär ekonomi
  • Globala målen och företaget
  • Hållbara affärsmodeller
  • Avslut och diplom

Format

E-learning

Omfattning

ca 3 timmar med möjlighet till fördjupning

Pris

995 SEK per plats

Inkluderar alla oavsett roll

Alla inom organisationen, oavsett roll, blir utrustade med gemensam kunskap och hållbarhetstänk. Detta kallar vi för att ha en Agenda 2030-lins.

Interaktiv

Kursen är helt digital och i ett användarvänligt format. Innehåller kortfattad text och är blandad med filmer för att enkelt öka kunskapen, intresset och engagemanget för hållbarhet.

Tillgänglig

Deltagaren kan ha utbildningen med sig i mobilen och på så sätt genomföra den på resande fot. Den går enkelt att dela upp i mindre pass eller göras i ett svep.

Ge alla medarbetare grundläggande hållbarhetkunskap

Vi berättar gärna mer.

HÖR AV DIG VIA MAIL ELLER TELEFON FÖR MER INFORMATION.

Miriam Markús Johansson, VD HoloHouse

Miriam Márkus-Johansson

VD

miriam(at)holohouse.se  

+46 (0)31 300 03 93