Internship

Hållbarhetspraktik hos Topline

Company introduction

Topline startade 1988 och arbetar med produktmedia. De hjälper sina kunder att bygga kollektioner med egna produkter och bygga deras varumärken. De ställer krav på att de produkter de jobbar med att de ska vara säkra och schysst tillverkade. De pratar hållbarhet internt och med sina kunder för att guida dem i hållbara val. Nu funderar de kring hur de ska arbeta med hållbarhet framåt. 

Assignment

Topline söker dig som vill vara med och undersöka hur de ska gå tillväga för att komma framåt med sitt hållbarhetsarbete. Vilka steg ska de ta för att bli mer hållbara? Din uppgift kan gå ut på att ta fram rutiner och förslag på actions. Som en del av din praktik får du se mer av verksamheten samt hur det kan vara att driva miljö och hållbarhetsfrågor hos ett företag. 

Type of project:

Internship

Client

Topline

Scope:

Lämpligt för dig som läst miljö- och/eller hållbarhetsinriktad utbildning, passar även dig med med bakgrund i hållbart företagande. 

Qualifications: 

I första hand praktik under hösten 2024

Location:

Borås

Contact:

Elin Ekström
Elin@miljobron.se
076121751

Sista ansökningsdag