Thesis works

E-learningplattform som sticker ut i mängden

Company introduction

HoloHouse projektleder hållbar utveckling genom mötet mellan akademi och näringsliv. Vi är en ideell förening som startar och driver hållbarhetsprojekt genom att para ihop nytänkande universitetsstudenter med erfarna företag/organisationer som har behov inom hållbar utveckling. Sedan 1997 har vi skapat värde för över 5000 studenter och 1800 organisationer genom drygt 2500 projekt.

Nu skalar vi upp och frågar oss hur vår verksamhetsmodell och vårt nätverk kan utvecklas för att skapa än mer nytta i andan av Agenda 2030 och ”the decade of action”.

Assignment

För att skapa genuin förflyttning mot en hållbar affärsmodell är det avgörande att alla inom företaget, oavsett roll, är utrustade med rätt kunskap, tänk och verktyg. Det räcker inte längre med att ha en “eldsjäl” eller att hållbarhetschefen ska dra hela lasset själv. Precis detta är vad HoloScope™️ går ut på – att demokratisera hållbar utveckling för att hitta möjligheter, gap i marknaden och nya affärsidéer. För att alla ska kunna vara med är den helt digital, e-learningbaserad och mycket billigare än liknande utbildningar på marknaden.

Den består av förutom en utbildningsdel två workshops. En för att generera nya affärsmöjligheter och en för att sätta en aktivitetsplan för att implementera dem.

Vi ser en stor potential i utbildning- och innovationsprogrammet HoloScope™ men i en ständigt växande marknad för hållbarhetstjänster är det inte helt enkelt att träffa rätt.

Möjliga inriktningar:

  • Kartlägga aktörer för spridning av och samarbeten
  • Undersöka olika onlinebaserade hållbarhetsutbildningar och identifiera våra styrkor för att tydligare kommunicera fördelarna med HoloScope och träffa rätt mottagare.
  • Hur kan vi nyttja befintliga portaler och plattformar för att dela med oss av vårt utbud och samskapa nya onlinebaserade utbildningar och verktyg.

Type of project:

Thesis works

Client

HoloHouse

Scope:

Examensarbetet lämpar sig för dig som läser på högskola/universitet med inriktning ekonomi, affärsutveckling, informatik, kommunikation eller marknadsföring men även andra liknande inriktningar kan fungera beroende på vinkling. Att du har ett intresse för hållbar hållbar utveckling är ett plus.

Qualifications: 

Examensarbetet omfattar 15-30 hp och kan anpassas till både kandidat och mastersnivå beroende på vinkling och avgränsning.

Location:

Göteborg och/eller distans

Contact:

David Sjöqvist david@holohouse.se

Sista ansökningsdag