Praktik

Praktik hos OnePan: Kommunikation och SEO

Verksamhet

I en värld där giftiga non-stick-stekpannor (som Teflon) köps, används och slängs bort inom bara några år, utmanar OnePan normen. OnePan är ett cirkulärt bolag, grundat av bland annat TV-kocken Tareq Taylor, som designar stekpannor och ugnsplåtar som tål både hettan av proffessionella kök och processen att återställas till nyskick när de slits ut. Alla deras produkter är täckta av en keramisk non-stick-beläggning – fri från giftiga kemikalier som PFAS – som gör att ingen mat bränner fast. Det cirkulära systemet bygger på en tjänst som kallas Re-Coat, vilken innebär att produkterna kan se ut, kännas och fungera som nya genom att helt enkelt återställa den översta lagret, beläggningen. Detta innebär att allt annat värdefullt material – och även utsläpp från ny produktion – inte behöver gå till spillo.

OnePan är mer än bara en produkt; det är en rörelse som syftar till att förändra vårt sätt att tänka och agera i köket, och därmed vår påverkan på planeten. De arbetar med återvunna material och förpackar sina produkter i återanvända örngott från hotellbranschen, vilket understryker deras engagemang för cirkulär ekonomi och miljömedvetenhet.

Läs mer om OnePan här!

Uppgift

Som praktikant hos OnePan erbjuds du en extraordinär möjlighet att verka i kärnan av hållbar kommunikation och marknadsföring. Denna praktikplats är mer än bara en arbetsuppgift; det är en chans att bli en del av ett visionärt team som arbetar för att revolutionera hur världen tänker kring köksredskap, miljö och hållbarhet. Genom denna roll får du möjlighet att inte bara bidra till OnePans växande framgång utan också bli en viktig röst i debatten om hållbar livsstil.

 

Din roll kommer att innefatta:

 • SEO-Driven Innovation: Skapa och implementera en SEO-strategi som hjälper ONEPan att lysa starkare i den digitala världen. Använd din kreativitet och analytiska skicklighet för att driva trafik till företagets webbplats och öka varumärkeskännedomen.
 • Innehåll som Inspirerar: Ta fram innehåll som inte bara informerar utan också engagerar och inspirerar. Varje artikel, inlägg eller nyhetsbrev du producerar blir en del av ONEPan:s berättelse och bidrar till att forma och stärka varumärket.
 • Samarbete och Personlig Utveckling: Samarbeta med erfarna yrkesverksamma inom kommunikation och marknadsföring. Ta del av värdefulla insikter, få feedback och växa i din professionella roll.


Konkreta uppgifter

 • Bli en del av OnePans team och sätta dig in i OnePans vision, ethos, produkter och senaste aktiviteter för att skapa engagerande innehåll och texter – därför är copywriter-skills ett stort plus för dig som söker denna praktik
 • Jobba med OnePans marknadsbyråer för att sätta strategier, främst inom SEO, och implementera dem
 • Dagliga sökordsanalyser och anpassade texter därefter
 • Analysera aktivitet på hemsidan och hitta kreativa lösningar baserat på datan
 • Sätta upp kampanjer för inbound marketing (email automationer och slingor) med engagerande innehåll
 • Uppdateringar på hemsida utefter data och analys
 • Skiva nyhetsbrev och blogginlägg


Vad får du från OnePan

 • Bli del av ett fartfyllt team med go stämning och starka ambitioner
 • Mentorskap och coachning i din karriärsutveckling
 • Vara med och påverka OnePans varumärkesutveckling i en spännande tid i tillväxt
 • Team-möte och frukost på tisdagar
 • Möjlighet att träna på Barry’s Bootcamp gratis under din praktikperiod

 

Denna praktikplats är inte bara en möjlighet att utveckla dina färdigheter inom kommunikation och SEO. Det är en plats där du kan påverka, inspirera och vara en del av en betydelsefull förändring. Hos OnePan väntar en erfarenhet som är både utmanande och berikande, och som förbereder dig för en framtid där kommunikation och hållbarhet går hand i hand.

Typ:

Praktik

Uppdragsgivare:

OnePan

Förkunskaper:

Denna praktikplats är perfekt för en student med bakgrund inom kommunikation, marknadsföring eller relaterade områden som söker praktisk erfarenhet och vill bidra till en spännande varumärkesresa hos en växande startup. Duktiga skribenter och copywriters har ett plus i ansökan!

Omfattning: 

Praktiken är på heltid antingen under en halv eller helst hel termin via praktik från din högskola

Plats:

Praktiken kommer att vara på plats vid OnePans härliga kontor i Örgryte, Göteborg – med möjlighet att tidvis jobba på distans.

Kontaktperson:

Marcelo Angél Javier Pino Guerrero
marcelo@holohouse.se
+46726014405

Sista ansökningsdag