Praktik

Praktik i HoloHouse projekt i Boråsregionen HT2022

Verksamhet

HoloHouse driver studentprojekt inom hållbarhet där studenter får praktisk erfarenhet och företag och offentliga verksamheter ny kunskap och möjlighet till att lära känna framtida medarbetare. HoloHouse projektleder också flera delregionala projekt, bland annat 7H Kompetens och Håll Ut! 2022 som båda finns inom Boråsregionen.

7H Kompetens syftar till att jobba med företag inom kompetensförsörjningsprogram där behovsanalys, e-learning inom hållbarhet, studentinsatser är några av komponenterna för att förbättra förutsättningarna för medverkande organisationerna gällande tillväxt, innovation och att möta ökade hållbarhetskrav.

Håll Ut! 2022 syftar till att skapa en verktygslåda avsedd att stötta det lokala näringslivet i omställningen till det hållbara. Verktygslådan utformas i dialog med näringslivspersoner och aktörer i Sjuhärad med fokus på kommunernas hållbarhetsstrateger. 

Mer om 7H Kompetens kan du hitta här!

Uppgift

Vi söker en praktikant under hösten som kan vara del och driva våra Borås-insatser. Som en del av praktiken får du vara med och:

  • Planera event som kommer hållas under hösten.
  • Vara med och utveckla vår verktygslåda inom Håll Ut! 2022
  • Planera för och genomföra kurssamarbeten.
  • Kommunikation och planering mot studenter.
  • Du får inblick i hur det är att driva projekt.
  • Företagskontakt. 
  • Och mycket mer! 

Typ:

Praktik,Praktikplats

Uppdragsgivare:

HoloHouse

Förkunskaper:

Kandidat eller masterstudent inom samhällsvetenskapligt program eller företagsekonomi med inriktning på hållbarhet. Bonus om du dessutom har anknytning till Borås-området.

Omfattning: 

Hel eller deltid som praktik hösten 2022

Plats:

Göteborg och delvis på distans

Kontaktperson:

Elin Ekström, Ebba Ekman, Marcelo Angél Javier Pino GuerreroElin@miljobron.se,ebba@miljobron.se,marcelo@holohouse.se076121751,076 612 17 55,+46726014405

Sista ansökningsdag