Uppdrag

Hjälp BelarteSTUDIO med hur de kan ta vara på sitt spill

Verksamhet

BelarteSTUDIO tillverkar on-demand tapeter med unika mönster och designs. Deras verksamhet har ett mycket kreativt team. De tillverkar mönstren och kunden bidrar med måtten. De arbetar med de bästa möjliga materialen i skapandet av sina premium-tapeter och deras kunder finns över hela globen. Genom smala kollektioner och eget handarbete i mönsterskapande har de full kreativ frihet där de kan erbjuda design som service.

Mer om BelarteSTUDIO

Uppgift

Hållbarhetstanken genomströmmar hela BelarteSTUDIOS verksamhet och som en del av deras affärsmodell har de så litet lager som möjligt genom att tillverkar on-demand. De arbetar med allt från sina förpackningars klimatpåverkan till att hela deras värdekedja ska vara så transparent som möjligt.

För varje gång som maskinen som trycker tapeterna startas upp så skapas det alltid lite spill som en del av kvalitetsäkringsprocessen. Hur kan man ta vara på detta och rentav se det som en resurs? Din uppgift är att komma med kreativa och praktiks förslag på hur de kan ta vara på spillbitarna av tapet. Några tips du kan undersöka är om det finns samarbetspartner som kan ta del av spillet eller om något kreativt eller praktiskt kan skapas av det?

Typ:

Uppdrag

Uppdragsgivare:

BelateSTUDIO

Förkunskaper:

Lämpligt för dig med en kreativ bakgrund eller rentav för dig som är intresserad av resurshantering. 

Omfattning: 

Ett kortare uppdrag som motsvarar omkring 20 timmar

Plats:

Distans

Kontaktperson:

Elin EkströmElin@miljobron.se076121751

Sista ansökningsdag