Test bakgrund

”Agenda 2030-linsen är en väldigt pedagogisk kurs som hjälpt oss få en bättre förståelse för de olika utmaningarna som Agenda 2030 fokuserar på och samtidigt hitta nya affärsmöjligheter. Vi har inte behövt utveckla nya tjänster eller produkter, utan bara titta på våra nuvarande lösningar från en annan vinkel för att förstå hur vi kan bidra till att nå de globala målen, vilket är ett fantastiskt sätt att utveckla verksamheten på”

Robert Nyquist

Robert NyquistMachine Learning Engineer | Head of Sustainability

“Vi vet vilken kraft kreativitet och kommunikation har när det gäller att förändra beteenden. Här ser vi att vi kan bidra till en positiv utveckling, både i våra kunduppdrag och i hur vi själva arbetar. I Miljöbron har vi en partner som hjälper oss att se hållbarhetsfrågorna ur fler perspektiv”

Leif Sorte

Leif SorteKoncernchef | F&B Sverige

”Vi på Sigholm drivs av att vara med och skapa en bättre värld, och det är grunden i allt vi gör. Efter att ha genomfört Agenda 2030-linsen i höstas fick vi verkligen en skjuts i vårt hållbarhetsarbete. Kursen gav oss genom SDG-målen nya redskap och verktyg för att tydligare koppla hållbarhetsmålen till vår verksamhet och våra tjänster, samt tydliggöra hur vi vill agera inom vår egen verksamhet, under våra kunduppdrag och mot vår omvärld för att dra vårt strå till stacken.

Typ:

Studentprojekt

Uppdragsgivare:

Merphi

Förkunskaper:

Inga

Omfattning: 

Test

Plats:

Test

Kontaktperson:

Test

Sista ansökningsdag